• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Snelle levering in heel NL & BE
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

29 jun 2022

De Altrex Kibo Ladder, gloednieuw in het assortiment

Social banner - 1080x1080


De Altrex Kibo enkele, tweedelige en driedelige ladder.


De Altrex Kibo, onze gloednieuwe aanwinst in het ruimte assortiment. De Altrex Kibo is een ladder met verschillende uitvoeringen en vervangt hiermee de voormalige Altrex Rocky Reformladder. De Rocky was erg zwaar en hierdoor soms lomp om hem prettig te kunnen gebruiken. Daarom heeft Altrex de ultra lichtgewicht Kibo ladder uitgebracht.

De Altrex Kibo is een ladder welke bestaat uit 3 soorten: de enkele ladder, tweedelige ladder (opsteek) en de driedelige ladder (reform). Hierdoor kun je voor alle doeleinden overweg met de Kibo. De Altrex Kibo is geschikt voor iedere gebruiker en mag dus ook professioneel (zakelijk) ingezet worden. Hij voldoet namelijk aan de NEN2484 normering.

Het unieke aan de Kibo is naast het uiterste lichtgewicht ook de vierkante sport. Deze vorm van de sporten is namelijk nieuw voor het Altrex assortiment. De meningen zullen erg verschillend zijn of dit heel comfortabel is of niet, dat zal ook erg afhankelijk zijn van hoe vaak je de ladder inzet.

De Altrex Kibo ladder kent onderstaande uitvoeringen:


De Kibo ladder van Altrex is een aluminiumkleurige ladder. Er zit geen vuilafstotende coating op. Ook zitten er geen toprollen om deze ladder, alles om ervoor te zorgen dat de ladder zo licht mogelijk is. De voetstukken van de ladder zijn groot en zorgen voor een stevige basis.

De Altrex Kibo Actie, 15% korting | 01-07-2022 t/m 31-07-2022

Om de nieuwe aanwinst van ons assortiment een boost te geven zal de Altrex Kibo gedurende de hele maand juli 15% afgeprijsd zijn! Voor vragen of adviezen kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Officieel dealer van: