• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Snelle levering in heel NL & BE
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

31 aug 2022

Maandactie September: MiTOWER (PLUS) Rolsteiger | Altrex

Bannerset_maandactie_september_MiTOWER_vierkant_08-2022_02

Maandactie September | Altrex

Gedurende de hele maand september hebben wij vanuit Altrex een superscherpe actie lopen op de MiTOWER. De Altrex MiTOWER is een eenpersoonssteiger met een aantal verschillende uitvoeringen. Op alle uitvoeringen krijg je deze maand maar liefst 25% korting! En als je hem op werkdagen besteld, is de gemiddelde levertijd 1-2 werkdagen. Zo kun jij super voordelig en snel aan het werk met deze ideale steiger.

De Altrex MiTOWER, wat is dat voor een rolsteiger?

Dé eenpersoonssteiger wordt hij ook wel genoemd, de Altrex MiTOWER. Vooral bij zakelijke gebruikers is dit product een enorme uitkomst als het gaat om eenvoudig, snel en veilig werken. De Altrex MiTOWER is namelijk een smalle rolsteiger met een breedte van 75 centimeter. De platformlengte van de MiTOWER is 120 centimeter en de werkhoogte is in verschillende maten te verkrijgen. De platformen zijn in hout verkrijgbaar, of het lichtgewichte Fiber-Deck platform.

Doordat je deze steiger door één persoon kunt opbouwen en gebruiken kun je zelfstandig en snel te werk gaan. Je bouwt de rolsteiger in korte tijd op en na gebruik kun je hem in de verrijdbare trolley zo achterin de bus schuiven om door te gaan naar je volgende klus. Dat maakt deze steiger zo compact en ideaal. 


Gaaf zo'n MiTOWER, maar wat is dan de MiTOWER PLUS?

De Altrex MiTOWER PLUS (Safe-Quick) kent 2 uitvoeringen, de traditionele en de Safe-Quick variant. Beide voldoen aan de benodigde wetgevingen en regels voor zakelijk gebruik, dus de keuze hoeft daar niet van af te hangen. De Altrex MiTOWER PLUS is een steiger die je in je eentje kunt opbouwen, maar met eventueel 2 personen kunt gebruiken. Dit komt door het langere platform van 165 centimeter. Daarnaast kent de MiTOWER PLUS een aantal extra formaten, waardoor je nog hoger kunt werken.

Bekijk hieronder de verschillende formaten:


En de voorloopleuningen (Safe-Quick) kent dezelfde uitvoeringen als de MiTOWER PLUS, maar dan heb je de steiger nog sneller op- en afgebouwd.

Bekijk hier de uitvoeringen: 
Mocht je meer informatie willen over de Altrex MiTOWER (PLUS) en de mogelijkheden ervan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Officieel dealer van: