• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Snelle levering in heel NL & BE
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

DeSteigerConcurrent, wie zijn wij?

Wij zijn dé online leverancier in kwalitatief klimmateriaal. Ons ruime assortiment kent allerlei topmerken ladders, trappen, steigers, onderdelen, accessoires en eindeloze opties als het gaat om klimoplossingen. Met ons assortiment kunnen wij iedere soort klant voorzien van degelijk klimmateriaal. Wij leveren aan particulieren, ZZP'ers, MKB'ers en grote bedrijven, kortom iedereen!

Wij onderscheiden ons door het grote assortiment, de beste prijs-kwaliteit verhouding en de beste service. Zo zijn wij goed bereikbaar per mail, chat of telefoon, elke werkdag van 08:00 tot 20:00 uur. Ook denken we graag met onze klanten mee om te zorgen dat we de juiste producten aanbieden. Onze transport maakt ons helemaal uniek, dit doen wij met ons eigen team en een passende glimlach!

Samengevat krijg je bij DeSteigerConcurrent jouw materiaal voor een eerlijke prijs en met de beste service.

Gedrevenheid en passie

Door gedrevenheid en passie hebben we het afgelopen jaar grote successen neergezet, waaronder met de Altrex Limited Edtion actie. Deze actie was naar aanleiding van het 70-jarige bestaan van Altrex. De populaire Taurus trap uit het Altrex assortiment was tijdelijk voorzien van een gouden coating.

Dit zorgde bij DeSteigerConcurrent voor een succesvolle actie met ''Een gouden randje''. We hebben ontzettend veel klanten en Altrex ''fans'' mogen voorzien van een Limited Edtion Taurus trap.

Dit en nog veel meer laat zien dat wij het uiterste eruit halen om onze klanten te voorzien van degelijk klimmateriaal!

Succulent in een witte pot voor lichtblauwe achtergrond
Officieel dealer van: