• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Gratis bezorging vanaf €250,- (excl. BTW)!
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

7 jun 2022

Nieuwe webshop | Fase 1

blog-image-1

Al sinds het eind van 2021 zijn wij samen met Cornerstones bezig met het ontwerpen en bouwen van onze nieuwe platform. Door te kijken naar de toekomst kunnen we in de loop van de tijd de meest recente technieken toepassen. Ook Bureau Strak, onze ondersteuning op het gebied van marketing heeft hier haar bijdrage aan geleverd. Door middel van een driehoeksoverleg zijn we de afgelopen tijd bezig geweest om alles op elkaar aan te laten sluiten.

Het resultaat, maar nog niet volledig.

Tijdig besloten we dat we de publicatie van ons nieuwe platformen in verschillende termijnen zullen moeten inplannen. Dit laat dus zien dat vandaag, 8 juni 2022 de eerste fase gepubliceerd is. De komende weken zullen er stuk voor stuk updates verschijnen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Hiermee bouwen we dus continu ons platform uit. Voor recente updates en publicaties van nieuwe fases raden we je aan onze sociale media kanalen in de gaten te houden.

Duidelijk is dat vanaf nu het vinden van jouw klimmateriaal nooit zo makkelijk geweest zal zijn. Ons ruime assortiment geeft iedere gebruiker de kans om bij DeSteigerConcurrent te vinden waar hij / zij naar zoekt. Daarnaast bieden we alles aan voor de juiste prijs-kwaliteit verhouding en beschikken we over een van de grootste voorraden als het gaat om klimmateriaal. Zoals eerder benoemd zal dit gemak zich alleen nog maar uitbreiden de komende tijd en jaren. Stay tuned!

Officieel dealer van: