• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Gratis levering in NL vanaf €100.- (excl. BTW)
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

Altrex ladders

Tijd voor een (nieuwe) ladder en zeker weten dat het voldoet aan jouw kwaliteitseisen? Dan is de Altrex ladder perfect voor jou. Of je nou particulier of zakelijk gebruiker bent, het aanbod Altrex ladders is er voor iedere eindgebruiker. Altrex is dan ook hét A-merk als het gaat om ladders. Het brede assortiment van de Altrex ladder geeft alle opties om jouw klus veilig en verantwoord te laten verlopen.

Zo beschikt ons assortiment over de Altrex reformladder, Altrex opsteekladder, Altrex schuifladder, Altrex telescoopladder, Altrex vouwladder, Altrex dakladder, Altrex kooiladder, Altrex uitschuifladder en nog veel meer.

Bekijk hieronder de verschillende categorieën binnen het Altrex ladder assortiment. Kun je iets niet vinden? Raadpleeg dan gerust onze klantenservice, wij kunnen namelijk altijd alle type Altrex ladders aanleveren.

Bekend met Altrex? Kies op basis van product-serie.

Bekend met Altrex? Dan ken je het product vast bij naam of op basis van uiterlijk. Kies hieronder de product-serie waar je naar op zoek bent.

Altrex ladder kopen?

Een Altrex ladder koop je bij DeSteigerConcurrent om verschillende redenen. Om te beginnen bieden wij het volledige Altrex ladder assortiment aan, hierdoor kun je als trouwe Altrex gebruiker alles, maar dan ook echt alles terug vinden op het gebied van Altrex. Zo vind je in ons assortiment de Altrex reformladder, Altrex opsteekladder, Altrex schuifladder, Altrex telescoopladder, Altrex vouwladder, Altrex uitschuifladder, Altrex kooiladder, Altrex gevelladder en alle bijhorende artikelen, zoals de losse Altrex ladder onderdelen en Altrex ladder accessoires.

Deze soorten Altrex ladders zijn vervolgens weer verkrijgbaar in diverse formaten, zo hebben wij de Altrex enkele ladder, Altrex 2 delige ladder, Altrex 3 delige ladder en meer. Zo is DeSteigerConcurrent ook op het gebied van Altrex de grootste online dealer. Wij bieden de Altrex ladders tegen een eerlijke en scherpe prijzen en kunnen het vrijwel altijd direct uit voorraad leveren. Je besteld dan ook gemakkelijk jouw Altrex ladder(s) via onze webshop, voor zowel de particuliere - als de zakelijke eindklant. Als zakelijke klant kun je bij ons ook op factuur betalen.

Heb jij advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust eens contact op met onze deskundige klantenservice. Wij adviseren jou graag vrijblijvend! Laat je goed adviseren, want een ladder koop je niet elke dag. Daarnaast kunnen wij bij een aanvraag voor meerdere ladders altijd een vrijblijvende offerte opmaken. Hierdoor kunnen we per aanvraag bekijken wat er prijstechnisch mogelijk is om zo een eerlijke prijs aan te bieden. Zo zijn wij al voor ruim 15.000 klanten de vaste leverancier voor Altrex klimmateriaal. Ook bieden wij secundaire diensten aan voor onze eindklanten, zoals het jaarlijks keuren van het klimmateriaal.

Waarom kiezen voor de Altrex ladder?

Het aanbod in laddermerken is groot. Maar één ding is zeker, Altrex is marktleider als het gaat om ladders. Door de jarenlange expertise op het gebied van klimmateriaal is deze Nederlandse fabrikant met hoge kwaliteit het beste merk uit ons assortiment. Het aanbod van de Altrex ladders is er voor iedere soort gebruiker, of je nou particulier, ZZP'er, doe-het-zelver of professional bent, Altrex zie je in alle sectoren terugkomen. Dit maakt het merk veelzijdig en geschikt voor alle werkzaamheden. Hieronder staan een aantal voorbeelden waarbij je de Altrex ladder kunt inzetten:

  • Altrex reformladder: Ideaal als je veel verschillende soorten klussen hebt, waarbij je de Altrex reformladder zowel vrijstaand in de A-stand als volledig uitgeschoven in de opsteekstand moet kunnen gebruiken.
  • Altrex opsteekladder: Gebruik jij de ladder altijd tegen de gevel en nooit vrijstaand? Dan is de Altrex opsteekladder perfect voor jouw werkzaamheden.
  • Altrex schuifladder: Deze gebruik je bij het veilig bereiken van enorme hoogtes. Het idee is hetzelfde als bij een opsteekladder, alleen kun je hierbij gebruikmaken van een touwoptreksysteem. Erg handig!
  • Altrex telescoopladder: Heb jij niet veel opbergruimte? Of hoef jij nooit zo hoog te werken? Dan is de Altrex telescoopladder perfect voor jouw klus(sen)! Je bergt hem na gebruik namelijk eenvoudig op en kunt hem overal kwijt door de compacte maten.
  • Altrex vouwladder: Heb jij veel variatie in jouw klussen? Verschilt het per klus hoeveel werkruimte jij hebt? Dan is de multifunctionele Altrex vouwladder wellicht iets voor jou. Deze kun je in allerlei soorten standen zetten en is net als de telescoopladder makkelijk om te bergen of te transporteren.
Lees meer

Zoek een geschikte Altrex ladder voor jouw sector

Gebaseerd op de praktijk en klantervaringen.

Specialist van DeSteigerConcurrent chat
Deskundig advies nodig?
Bel, mail of chat gerust.

Bekijk hier alle soorten Altrex ladders, van A tot Z.

Hieronder staan alle categorieën Altrex ladders, compleet en overzichtelijk.

Vervangingsonderdelen nodig voor jouw Altrex ladder(s)?

Wij bieden alle losse Altrex ladder onderdelen aan, bekijk hieronder het aanbod of ga direct naar alle ladder onderdelen.

Welke Altrex ladders zijn er allemaal?


Zoals je inmiddels wel weet, Altrex heeft een enorm aanbod als het gaat om ladders. Voor iedere type eindgebruiker is er een geschikt aanbod. Ook als je kijkt naar de verschillende soorten Altrex ladders, is er keuze genoeg. De Altrex vouwladderAltrex telescoopladderAltrex reformladder en Altrex opsteekladder zijn ongetwijfeld de meest gekozen modellen.

Altrex heeft binnen alle type ladders ook product-series, waarbij elke serie haar eigen productnaam kent. Zo heb je voor de particulier bijvoorbeeld de Altrex All Round en voor de professional hebben we er heel veel, waaronder de populaire Altrex Nevada. Hieronder laten we zien welke modellen er allemaal zijn en wat de voor- en nadelen per product-serie zijn.
Navigeren naar alle Altrex All Round ladders

Altrex All Round ladder

De Altrex All Round ladder is ontwikkeld voor de particuliere gebruiker. Deze huis - en tuin ladder is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je deze bestellen als Altrex All Round reformladder en Altrex All Round enkele ladder. Hierbij is de meest gekozen soort toch echt de Altrex reformladder, met 3 zeer populaire formaten onder onze eindklanten, namelijk de Altrex reformladder 3x9Altrex All Round 3x12 en de Altrex All Round 3x10.

Door het lichtgewicht I-profiel wordt deze ladder als uiterst comfortabel beoordeeld door de gebruikers. Zo kan iedereen deze ladder goed tillen, van jong tot oud. Dit maakt het uitschuiven van deze ladder bij een All Round 2 delige ladder of All Round 3 delige ladder ook een stuk makkelijker. De 2-delige en 3-delige ladders zijn voorzien van een stabiliteitsbalk, waardoor veiligheid en stabiliteit gegarandeerd is. De All Round ladder beschikt verder over de bekende D-sport. Deze is kenmerkend aan de Altrex ladders. Hiermee profiteer je optimaal van een prettig sta-oppervlak.
Navigeren naar alle Altrex Nevada ladders

Altrex Nevada ladder

De Altrex Nevada is binnen het merk Altrex de meest gekozen ladder voor professioneel gebruik. Dat heeft alles te maken met de comfort van deze kwalitatieve aluminium ladder. Je kunt de Nevada herkennen aan 2 kenmerkende eigenschappen, zo heeft de Altrex Nevada uitgebogen bomen en zit er een zwarte vuilafstotende coating op de ladderbomen. Dit zorgt ervoor dat je geen vieze handen krijgt, maar heeft ook een strakke uitstraling. De Altrex Nevada heeft verschillende laddertypes, zoals de Altrex Nevada enkele ladder, Altrex Nevada opsteekladder en Altrex Nevada reformladder. De Nevada reformladder is ongetwijfeld het meest populaire model, met als favoriet de Altrex Nevada 3x12Altrex Nevada 3x10 of de Altrex Nevada 3x14 onder onze zakelijke eindklanten. Maar ook de 2-delige Nevada opsteekladder is erg populair, zoals de Altrex Nevada 2x12 of Altrex Nevada 2x14.

Door het ergonomische kokerprofiel is de ladder prettig vast te pakken in een natuurlijke greep. Dit is een belangrijke factor om te kiezen voor de Altrex Nevada als jij de ladder regelmatig nodig hebt tijdens jouw klus. De Altrex Nevada ladder is verkrijgbaar als enkele -, 2 delige en 3 delige ladder, waarbij er veel keuzes zijn qua aantal sporten. De royale sportafstand van de Nevada bedraagt 28 centimeter, hierdoor reik je sneller naar gewenste hoogte en profiteer je van optimale steun aan de scheenbenen.
Navigeren naar alle Altrex Mounter ladders

Altrex Mounter ladder

De Altrex Mounter is een oersterke ladder uit het professionele assortiment van Altrex. Deze ladder staat bekend om het lichtgewicht I-profiel, maar tegelijkertijd zeer robuust en geschikt voor intensief en regelmatig gebruik. Ook deze Altrex Mounter beschikt over de zwarte vuilafstotende coating, maar verschilt toch van de Altrex Nevada. Zo is de Altrex Mounter namelijk een rechte ladder met stabiliteitsbalk. Dit is erg prettig in gebruik, zeker wanneer je eigenlijk altijd op een gelijke ondergrond werkt. De extra diepe en sterke D-sport zorgt voor een uiterst comfortabel sta-oppervlak. Ook deze ladder van Altrex zie je vaak op het dak van een bedrijfsvoertuig liggen.

Ook de Altrex Mounter kent verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit de Altrex Mounter reformladder of de Altrex Mounter schuifladder. Beide modellen zijn hierbij erg populair en hebben zo hun voordelen. De 
Altrex Mounter 2x20 schuifladder is bijvoorbeeld erg populair door het enorme bereik en het eenvoudig uitschuiven van de ladder door middel van het touwoptreksysteem. Deze schuifladder kent ook nog het Altrex ladder 2x16 model en de 2x18. Naast de schuifladder heeft de Altrex Mounter dus ook nog een reformladder uitvoering, zowel 2 delig als 3 delig. Hierbij zijn de Altrex Mounter 3x10Altrex Mounter 3x14 en de Altrex Mounter 3x12 zeer populair.
Navigeren naar alle Altrex Atlantis ladders

Altrex Atlantis ladder

De Altrex Atlantis is een lichtgewicht ladder uit het Altrex assortiment. Het is eigenlijk een eenvoudigere uitvoering van de Altrex Mounter. Zo zit er een grijze vuilafstotende coating op deze Altrex Atlantis en zit er een andere, vlottere stabiliteitsbalk onder. Toch voldoet deze ladder aan de benodigde kwaliteits- en veiligheidseisen om zakelijk gebruikt te mogen worden. Altrex zelf geeft dan ook aan dat deze ladder voor zowel de zakelijke gebruiker als de fanatieke doe-het-zelver geschikt is. Wij delen deze mening en geven dan ook aan dat het een prima ladder is voor all-round-werkzaamheden. Voor de zakelijke gebruiker is deze ladder ook zeer geschikt, bij DeSteigerConcurrent adviseren wij deze dan ook als je hem op maandelijkse basis gebruikt. Moet jij echt dagelijks werken met de ladder? Dan zouden wij eerder de Altrex Mounter aanbevelen.

Door het lichtgewicht I-profiel wordt deze ladder als uiterst comfortabel beoordeeld door de gebruikers. Zo kan iedereen deze ladder goed tillen, van jong tot oud. Dit maakt het uitschuiven van deze ladder bij een Altrex Atlantis 3x10 of Altrex Atlantis 3x12 dan ook zeer eenvoudig. Ook de geïntegreerde toprollen maakt het uitschuiven makkelijk. De Altrex Atlantis 3x10 en Altrex Atlantis 3x12 zijn namelijk de meest gekozen modellen. Er zijn ook 2 delige uitvoeringen van de Altrex Atlantis, hierbij is de Altrex Atlantis 2x12 een hardloper onder onze eindklanten. 
Navigeren naar alle Altrex Atlas ladders

Altrex Atlas ladder

De Altrex Atlas is een enkele ladder en hierdoor voor een hele specifieke doelgroep. Er is niet enorm veel keuze is deze product-serie. Dat hoeft vaak ook niet als het gaat om een enkele ladder. De Altrex Atlas enkele ladder kent namelijk wel verschillende uitvoeringen, waarbij je vanaf de Altrex Atlas 1x12 een stabiliteitsbalk onder de ladder hebt. Dit is belangrijk om voldoende stabiliteit en veiligheid te bieden, aangezien deze ladder ook geschikt is voor professioneel (zakelijk) gebruik.

Op de afbeelding hiernaast zie je ook 2-delige en 3-delige Atlas ladders. Deze kunnen we binnenkort verwelkomen in ons uitgebreide Altrex assortiment. Dit zal dan ook een alternatief worden voor de Altrex Mounter, waarbij er geen zwarte coating op de ladder zit en de uitvoering iets eenvoudiger is. Dit maakt hem prijstechnisch ook weer een stuk interessanter voor de klusser die niet dagelijks een ladder nodig heeft. De Altrex Atlas bestaat uit de Altrex Atlas 1x10Altrex Atlas 1x12Altrex Atlas 1x14 en de Altrex Atlas 1x16.
Navigeren naar alle Altrex Kibo ladders

Altrex Kibo ladder

De Altrex Kibo is sinds 2022 een nieuwe toevoeging aan het Altrex Pro assortiment. Deze ladder is dan ook geschikt voor professioneel (zakelijk) gebruik. Kenmerkend aan deze ladder is het ultra lichtgewicht, dit is dan ook de lichtste ladder van Altrex. Maar, er zit ook een nadeel aan ten opzichte van de andere Altrex ladders.

Het is namelijk zo dat de Altrex Kibo de enige aluminium ladder uit het Altrex assortiment is, die niet op Nederlandse bodem geproduceerd wordt. Hierdoor wijkt het ook deels af van de Altrex kwaliteit zoals je deze gewend bent. Want het ultra lichtgewicht van deze ladder gaat wel enigszins ten koste van de comfort. Zo heeft de Altrex Kibo vierkante sporten, want niet erg prettig staat, zeker niet bij een klus waarbij je wat lang blijft staan op de ladder. Desondanks is de Altrex Kibo wel ideaal voor de fanatieke doe-het-zelver of de zakelijke eindgebruiker die hem incidenteel en kort nodig heeft. Wij zouden deze ladder dan ook niet aanbevelen voor de zakelijke eindgebruiker die regelmatig een ladder nodig heeft. 
Navigeren naar alle Altrex Varitrex ladders

Altrex Varitrex ladder

De Altrex Varitrex lijn is de vouwladder serie van Altrex. Deze Altrex vouwladder product-serie beschikt over een ruim aanbod, met vouwladders voor de particulier en de professional. Zo zijn alle Altrex vouwladders multifunctioneel in te zetten. Binnen het Altrex Varitrex aanbod, zijn er verschillende modellen. De Altrex Varitrex PlusAltrex Varitrex Do it AllAltrex Varitrex ProfAltrex Varitrex Teleprof 4x4Altrex Varitrex Teleprof 4x5 en de Altrex Varitrex Teleprof Flex. Dit ruime aanbod is samengesteld op basis van de klantvraag uit de praktijk. Zo is er voor iedere klus een geschikte vouwladder.

Voor de particulier is de Altrex Varitrex Plus of Altrex Varitrex Do it All geschikt. Dit zijn multifunctionele vouwladders van Altrex die je in verschillende standen kunt gebruiken. Zo zet je deze vouwladders eenvoudig in de ladderstand, A-stand, steigerstand of muurafhoudstand. Al met al ideaal voor diverse klusjes in - en rondom huis. Het verschil tussen deze modellen is de kwaliteit, de Do it All is iets sterker uitgevoerd en beschikt over een aluminium platform, waarbij die van de Varitrex Plus van kunststof is. Tot slot hebben we de Varitrex Prof en Varitrex Teleprof modellen. Deze zijn geschikt voor professioneel en intensief gebruik. De Flex variant heeft als uitzonderlijk model de mogelijkheid om per poot in hoogte versteld te worden, zo kun je deze vouwladder veelzijdig inzetten bij ongelijke ondergronden.
Navigeren naar alle Altrex TL Smart Up ladders

Altrex TL Smart Up ladder

De Altrex TL Smart Up is een zeer populaire ladder voor zowel onze particuliere als zakelijke eindgebruikers. Dit is namelijk de Altrex telescoopladder, verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Zo heb je de Altrex TL Smart Up Go, Altrex TL Smart Up Active en de Altrex TL Smart Up Pro. Deze telescopische ladders van Altrex zijn ideaal door het compacte opbergformaat en de snelle werking door het gemakkelijk uitschuiven van de ladder. De Altrex Smart Up Go 13 sporten is het populairste model voor huis - en tuin klusjes onder de particulieren. Het is een betaalbaar en kwalitatief model. De TL Smart Up Go 1x11 is de kleinere uitvoering van dit model. Telescoopladders mogen vanwege veiligheidsredenen sowieso niet groter dan 5 meter zijn.

Naast het particuliere model, blijven er nog twee modellen over, namelijk de Altrex TL Smart Up Active en de Altrex TL Smart Up Pro. Deze telescoopladders van Altrex zijn voor zakelijk gebruik. Het voordeel is dat je de ladder na gebruik weer eenvoudig opbergt of meeneemt in je bedrijfsvoertuig. De Altrex TL Smart Up Pro 1x13 is hierbij wel het meest gekozen model, door uiterste topkwaliteit en het handige gereedschapsnetje, zodat je alle materialen bij de hand hebt. De Active is kwaliteit ook zeer robuust en geschikt voor de zakelijke eindgebruiker. Deze is iets eenvoudiger uitgevoerd en heeft bijvoorbeeld niet het gereedschapsnetje. Wel beschikken alle Altrex telescoopladders over een Soft-Close techniek, waarmee de telescoopladder geleidelijk inschuift en je niet je vingers tussen de sporten krijgt.

Altrex ladder laten keuren, kan dat bij DeSteigerConcurrent?

Absoluut, bij DeSteigerConcurrent kun je al jouw klimmateriaal laten keuren door een gecertificeerde en onafhankelijke keurmeester. Dat vinden wij wel zo eerlijk voor onze klanten, je wil immers niet dat alles afgekeurd wordt wat ten goede zou zijn voor de verkoop van DeSteigerConcurrent. Daarom hebben wij dit extern uitbesteed door vriendelijke en deskundige ZZP'ers die gecertificeerd zijn voor het keuren van alle soorten klimmateriaal. Of het nou een ladder, trap, steiger, valharnas of set dakrandbeveiliging is, bij DeSteigerConcurrent kun je al jouw klimmateriaal laten keuren.

Certificeringen op Altrex ladders bij DeSteigerConcurrent

Onderstaande certificeringen zijn van toepassing op de Altrex ladders. Per product-serie verschilt het of alle certificeringen van toepassing zijn, maar uiteindelijk voldoet alles aan de minimaal benodigde veiligheidseis. Hier zit per product-serie dus wel verschil in, aangezien het ene product wel zakelijk gebruikt mag worden en een ander weer niet. Raadpleeg voor advies gerust onze klantenservice.

Officieel dealer van: