• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Snelle levering in heel NL & BE
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

Ladders

Wil jij een nieuwe ladder kopen? Bekijk dan hier ons enorme aanbod in diverse ladders. We bieden van allerlei verschillende soorten ladders aan, denk hierbij aan enkele ladders2 delige ladders3 delige laddersopsteekladdersschuifladdersreformladdersvouwladderstelescoopladdersdakladders en nog veel meer.

Zo beschikt ons assortiment over Altrex laddersASC laddersAlumexx laddersBigOne laddersDAS laddersDirks ladders,Euroline laddersEurostairs laddersExcelsior laddersLittle Jumbo laddersSolide laddersStaltor laddersTelesteps laddersTubesca laddersWAKU ladders en nog veel meer.

Bekijk hieronder de verschillende categorieën en zoek jouw merk. Kun je jouw gewenste ladder niet vinden? Raadpleeg dan gerust onze klantenservice, wij kunnen namelijk altijd alle types en verschillende maten ladders leveren.

Ladder kopen

Kies jouw laddermerk

Wij bieden alle verkrijgbare ladders van onderstaande merken.

Kies jouw ladderlengte

Onderstaande lengtes zijn gebaseerd op de maximale (uitgeschoven) ladderlengte en komen om en nabij in de buurt van genoemde afmetingen.

Specialist van DeSteigerConcurrent chat
Deskundig advies nodig?
Bel, mail of chat gerust.

Bekijk hier alle soorten ladders, van A tot Z.

Hieronder staan alle categorieën ladders, compleet en overzichtelijk.

Populaire ladderaccessoires

Hieronder staan de meest gekozen ladderaccessoires. Staat jouw gewenste accessoire hier niet bij? Bekijk dan hier de pagina met alle ladderaccessoires, wellicht kun je het hier wel vinden.

Grootste aanbod ladderonderdelen van de Benelux.

Bij DeSteigerConcurrent ben je ook op het juiste adres als je op zoek bent naar eindkappen, voetstukken, webbanden, opsteekhaken, stabiliteitsbalken, glijhaken, toprollen, katrollen en nog veel meer. Klik hier en bekijk het aanbod van alle losse ladderonderdelen van verschillende merken. 
Ladder onderdelen

Welke soorten ladders zijn er allemaal?

Bij DeSteigerConcurrent vind je het grootste ladderaanbod van de Benelux, misschien wel van Europa of groter dan dat. Dat komt door ons ruime aanbod van diverse merken en mogelijkheden. Zo kent ons assortiment ladders voor professioneel (zakelijk) gebruik, maar ook voor de particuliere klusjes in- en rondom huis. Hieronder laten we zien welke verschillende soorten ladders er allemaal zijn en waar deze voornamelijk voor gebruikt worden.
Om te beginnen kent ons assortiment de enkele ladder. Deze is verkrijgbaar als enkele rechte ladder of enkele uitgebogen ladder. Dit heeft te maken met de vorm van de ladderbomen. Over het algemeen zijn enkele ladders populair voor het snel en eenvoudig betreden van een plat dak. Dit kan zowel voor zakelijk als particulier gebruik zijn. Het verschil tussen een enkele ladder voor particulier - of professioneel gebruik zit hem in de kwaliteit van de ladder. Zo moet een professionele enkele ladder aan een hogere kwaliteits- en veiligheidseis voldoen ten opzichte van de enkele ladder voor particulier gebruik. Zo moet het profiel vaak sterker zijn, moet er een stabiliteitsbalk gebruikt worden (vanaf een bepaalde hoogte) en is er rekening gehouden met een ergnomische sportafstand. De uitgebogen enkele ladder is populair wanneer je de ladder gebruikt bij zowel een gelijke - als ongelijke ondergrond. Hier heb je meer speling omdat je de poten bijvoorbeeld in de grond kunt steken, dit kan bij een enkele rechte ladder met stabiliteitsbalk niet.
Met een extra ladderdeel erbij heb je een 2 delige ladder. Deze ladderdelen zitten aan elkaar vast, voor optimale veiligheid. Je kunt de ladderdelen dus niet apart van elkaar halen. Een 2 delige ladder is een ruim begrip, deze heb je namelijk weer in verschillende soorten, zoals de 2 delige opsteekladder, 2 delige schuifladder of 2 delige reformladder. De 2 delige aluminium ladder is vrijwel altijd van lichtgewicht, zeker ten opzichte van de 3 delige ladder. Toch kan het ook een nadeel zijn om een 2 delige ladder te hebben in plaats van een 3 delige ladder. Zo is het opbergen van een 2 delige ladder lastiger, omdat deze langer is. Hier moet je natuurlijk ook opletten bij het kopen van een 2 delige ladder. Ook bij het aanschaffen van een 2 delige ladder kun je kiezen uit een uitgebogen ladder of een rechte ladder met stabiliteitsbalk. Afhankelijk van de werkzaamheden kun je hieruit de beste keuze maken, passend bij jouw werk. Gebruik de ladder altijd volgens de gebruikshandleiding.
De driedelige ladders zijn ongetwijfeld het meest populair, vooral bij de zakelijke eindgebruikers. Dit heeft te maken met de uiterste werkhoogtes die je kunt behalen, maar ook het gemak voor het opbergen of transporteren van de 3 delige ladder. Driedelige ladders kennen wij van allerlei soorten merken, waarbij de Altrex 3 delige ladder een zeer populaire keuze is onder onze eindklanten. Ook hierin zijn weer verschillende opties, zoals een uitgebogen 3 delige ladder of een rechte 3 delige ladder met stabiliteitsbalk. Bij zowel de uitgebogen - als de rechte 3 delige ladder heb je vaak de optie om te kiezen voor een 3 delige reformladder of 3 delige opsteekladder. Beide modellen zijn erg populair en vooral afhankelijk van je werkzaamheden welke het meest passend is voor jou. Maar onder onze eindklanten kiest men dan toch het meest voor de 3 delige reformladder, omdat je deze veelzijdig kunt inzetten bij meer verschillende werkzaamheden. Het voordeel van de driedelige ladder ten opzichte van de 2 delige ladder, is de opberglengte. Zo heb je met een 3 delige ladder minder opberglengte nodig dan bij een tweedelige ladder.
Binnen de laddergroottes hebben we tot slot de 4 delige ladder, deze vallen onder de categorie ''Opsteekladders'', aangezien deze ladders zo groot zijn dat je ze niet kan en mag gebruiken in de vrijstaande A-stand. Dit maakt de 4 delige ladder een opsteekladder en geen reformladder. Ik hoor je al denken, wanneer kiest iemand voor een 4 delige ladder? Dat is eigenlijk vrij simpel. Een 4 delige ladder is ideaal voor het behalen van flinke hoogtes tijdens jouw klus bij de klant. Tegelijkertijd berg je de 4 delige ladder eenvoudig op, aangezien deze relatief weinig ruimte inneemt. Zo kun neem jij de ladder 4 delig gemakkelijk mee op het dak van je bedrijfsvoertuig, naar al jouw klussen. Er bestaat natuurlijk ook nog een hele reeks van de 4 delige vouwladder, maar deze valt onder een categorie, namelijk de vouwladder.Welke laddermerken heeft DeSteigerConcurrent?

Binnen de categorie ''Ladders'' zijn er ontzettend veel mogelijkheden, zeker bij DeSteigerConcurrent. Wij voeren namelijk alle bekende merken uit de Benelux landen en in sommige gevallen zelf Europese merken. Ons ladder assortiment kent dan ook meer dan 20 verschillende laddermerken. Hier gaa

Waarom een ladder kopen bij DeSteigerConcurrent?

Certificeringen op ladders bij DeSteigerConcurrent

Onderstaande certificeringen zijn van toepassing op de ladders die wij aanbieden. Per merk en type verschilt het of alle certificeringen van toepassing zijn, maar uiteindelijk voldoet alles aan de minimaal benodigde veiligheidseis. Wel is er nog onderscheid tussen particulier of professioneel gebruik per product. Op iedere productpagina wordt aangegeven of het artikel voldoet aan de professionele norm of niet.

Officieel dealer van: