• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Snelle levering in heel NL & BE
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

Hebben jullie een showroom?

Hebben wij een showroom? Ja en nee, we hebben niet een showroom met de mogelijkheid om alles in z'n werking te zien of waar alles als showmodel staat. Wél heb je de mogelijkheid om een groot deel van ons assortiment te bekijken voordat je het koopt.

Onze vestiging in Hardenberg

Wij zitten gevestigd in Hardenberg (Overijssel). Een groot deel van ons assortiment hebben wij dan ook standaard op voorraad, denk hierbij aan de ladders, trappen en kamersteigers. Andere grote materialen zoals rolsteigers, aanhangers en andere toebehoren zijn niet standaard voorradig bij ons, dit kun je dus niet bekijken. Wél kunnen wij bij interesse kijken of we een demonstratie op locatie kunnen regelen, of we kijken of we een afspraak kunnen maken bij de fabrikant.
Nu staat toch vrijwel alle informatie op onze website. Hierdoor is het meestal niet nodig de materialen eerst gezien te hebben, omdat al het beeldmateriaal en de specificaties te vinden zijn op onze website. Wil je weten of je iets kunt bekijken / afhalen bij ons in Hardenberg, neem dan altijd van te voren even contact op met onze klantenservice.
Officieel dealer van: