• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Snelle levering in heel NL & BE
  • Grootste assortiment klimmateriaal!

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent zal de bezorger in 99% van de gevallen de bestelling weer meenemen. We kunnen dit soort materialen namelijk niet zonder toestemming neerleggen. Hier zijn een aantal uitzonderingen op, die staan hieronder uitgelegd.

Er is een chauffeur van DeSteigerConcurrent langs geweest, wat nu?

Wanneer je niet aanwezig was op het moment van leveren door een van onze chauffeurs dan gaat de bestelling weer mee terug naar Hardenberg. Hier is altijd de mogelijkheid om je bestelling af te halen. Standaard zal de bestelling opnieuw worden ingepland voor levering, maar dan begint het levertermijn van 1-4 werkdagen weer opnieuw. 
Weet je van te voren al dat je er niet zult zijn? Neem dan even contact op met onze klantenservice, door te bellen / mailen of chatten. Hierdoor kun je bijvoorbeeld aangeven dat wij het met toestemming bij de buren (met weet van de buren) of bijvoorbeeld ergens in de tuin kunnen neerleggen. Dit gebeurt ook alleen als wij schriftelijk toestemming hebben, anders nemen we het weer mee terug en zal je het levertermijn opnieuw moeten afwachten.

Heb je toch nog een vraag hierover, stel deze dan gerust aan onze klantenservice.

Er is een chauffeur van een transportbedrijf langs geweest, wat nu?

Een chauffeur van een externe partij heeft meestal niet de bevoegdheid / mogelijk om de materialen zonder ondertekening neer te leggen. Deze zal dus altijd weer mee terug gaan naar de transporteur en een andere werkdag opnieuw aangeboden worden. Let wel op, sommige vervoerders brengen hiervoor na een aantal keer een bedrag in rekening als je er keer op keer niet bent. Houd dus goed je mail in de gaten met daarin een track & trace.
Officieel dealer van: