• Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag klussen!*
  • Gratis levering in NL vanaf €100.- (excl. BTW)
  • Grootste assortiment klimmateriaal!
  • Professioneel gebruik
  • Enkel oploopbare trap
  • Dubbel oploopbare trap

Altrex Falco Professionele Trap


Waarom kiezen voor de Altrex Falco?

Een van de populairste trappen voor professioneel gebruik, de Altrex Falco. Deze trap is zowel verkrijgbaar als enkel oploopbare bordestrap als een dubbel oploopbare trap. Door de robuuste samenstelling is deze trap geschikt voor zakelijk - en intensief gebruik.

De Falco van Altrex beschikt over een zelfontgrendelend scharniersysteem, waardoor je de trap makkelijk in gebruik neemt. De grijze coating zorgt voor een mooie uitstraling, maar is ook vuilafstotend. De schetsschoren zorgen in combinatie met de grote en stevige voeten voor een stabiele basis tijdens jouw klus.

Door middel van popnagels zijn de treden bevestigd bij de Falco. Dit maakt het vervangen in de loop der jaren mogelijk, waardoor je niet gelijk een nieuwe trap hoeft aan te schaffen. Dit is bij lasverbindingen wel het geval, maar daar heeft Altrex bewust de keuze gemaakt om te gaan voor popnagels. De Altrex Falco is gemaakt van een enkel kokerprofiel trede. Dit profiel is sterk en tegelijk licht in gewicht. Deze combinatie maakt de Altrex Falco zo populair onder onze klanten, die de trap zakelijk gebruiken.

De Falco wordt vaak vergeleken met de Altrex Taurus. Lees hier alles over de verschillen tussen beide trappen.

Altrex Falco Enkel Oploopbaar (FEO)

Zoals hierboven al duidelijk werd: De Altrex Falco bestaat uit twee verschillende uitvoeringen, waaronder de enkel oploopbare bordestrap. Deze kent een aantal individuele eigenschappen.

De Falco FEO waarvan je hier links een voorbeeld ziet is een professionele bordestrap. Dat wil zeggen dat het een trap is die zakelijk gebruikt mag worden, omdat het voldoet aan de NEN2484-normering.

Nu is deze bordestrap erg populair onder veel van onze eindgebruikers, wat alles te maken heeft met de samenstelling van de trap. Zo is het een duurzame en sterke trap, die de perfecte balans heeft tussen sterkte en lichtgewicht. Twee onderwerpen die erg gevoelig zijn voor de aanschaf van een goede trap.

De prijs speelt natuurlijk ook een rol. Bij DeSteigerConcurrent vind je de Altrex Falco FEO terug voor een eerlijke en scherpe prijs.

De extra hoge sportafstand van deze bordestrap zorgt voor optimale steun aan de scheenbenen tijdens het klussen. Bovenaan de trap vind je een gebruiksvriendelijke steunbeugel. Deze heeft een gereedschapsbakje, waardoor je kleine gereedschappen kwijt kunt, zonder dat je iedere keer de trap op en af moet. Wel zo prettig dus.

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen terug over de Altrex Falco FEO, die we stuk voor stuk beantwoord hebben voor je. Kom je er na het lezen van de vragen nog niet uit? Neem dan gerust contact op.

Officieel dealer van: